Италијанската фабрика за душеци Flexy Flex е основана 1973 година со една цел: да обезбеди најдобар одмор за своите клиенти, благодарение на постојано истражување, развој, иновации, користење на најдобрите материјали и напредна технологија.

©FlexyFlex 2017. Designed by Crea-Lab

Контактирајте нè.

address:

ул. Костурски Херои бр.69, Скопје

phone:

+389 78 327 075

All for Joomla All for Webmasters