Италијанската фабрика за душеци Flexy Flex е основана 1973 година со една цел: да обезбеди најдобар одмор за своите клиенти, благодарение на постојано истражување, развој, иновации, користење на најдобрите материјали и напредна технологија.

©FlexyFlex 2017. Designed by Crea-Lab
Mithology
Mithology
СЕНЗАЦИОНАЛНО РАЗЛАДУВАЊЕ И КОНСТАНТНА ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА
сподели
Cotton Bio
Cotton Bio
ОРТОПЕДСКИ ДУШЕК ВО СОВРШЕН ДОПИР СО ПРИРОДАТА
сподели
Silk
Silk
МАКСИМАЛНА ТРАНСПИРАЦИЈА И ЗАШТИТА ОД АЛЕРГИИ И БАКТЕРИИ
сподели
Spring Mind
Spring Mind
СПОЈ НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА И СОВРЕМЕНАТА ТЕХНОЛОГИЈА
сподели
Anti Mite
Anti Mite
СПЕЦИЈАЛНА ТКАЕНИНА КОЈА НУДИ АНТИАЛЕРГИСКА И АНТИБАКТЕРИСКА ЗАШТИТА
сподели
Memory Silver
Memory Silver
ДУШЕКОТ МЕMORY SILVER НУДИ ПРИРОДНА ЗАШТИТА ОД АЛЕРГИИ И БАКТЕРИИ
сподели
Fresh Relax
Fresh Relax
ИДЕАЛЕН ПАРТНЕР ЗА ВАС ВО ТОПЛИТЕ ЛЕТНИ НОЌИ
сподели
Mind Relax
Mind Relax
7 ЗОНСКА ПОДДРШКА НА НАЈБИТНИТЕ ДЕЛОВИ ОД ТЕЛОТО
сподели
Top Comfort
Top Comfort
НАЈКВАЛИТЕТНАТА МЕМОРИ ПЕНА СО 110кг/м3
сподели
Granada
Granada
КОМПЛЕТНО УЖИВАЊЕ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА НОЌ
сподели
Carol
Carol
ЕЛЕГАНЦИЈА КОЈА ЌЕ БИДЕ ФОКУС ВО ВАШАТА СПАЛНА СОБА
сподели
Atenas
Atenas
ОДЛИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА И СОВРШЕН ДИЗАЈН
сподели
Alessia
Alessia
СОВРШЕН СПОЈ НА ЕЛЕГАНЦИЈА И МИНИМАЛИЗАМ
сподели
Sofia
Sofia
СПОЈ НА ЕЛЕГАЦИЈА И УДОБНОСТ
сподели
Ortocervicale
Ortocervicale
ЗА ОДЛИЧНА ПОДДРШКА НА ВРАТОТ
сподели
Memory
Memory
ЧУВСТВО НА ВИСТИНСКО ЗАДОВОЛСТВО
сподели
Bio Memory
Bio Memory
ВО ДОПИР СО ПРИРОДАТА
сподели
Topper
Topper
ОДЛИЧНА ПОДДРШКА ЗА ВАШИОТ 'РБЕТ
сподели
All for Joomla All for Webmasters