Италијанската фабрика за душеци Flexy Flex е основана 1973 година со една цел: да обезбеди најдобар одмор за своите клиенти, благодарение на постојано истражување, развој, иновации, користење на најдобрите материјали и напредна технологија.

©FlexyFlex 2017. Designed by Crea-Lab

Квалитетот на нашиот живот
започнува во вечерните часови
кога заспиваме.

Италијанската фабрика за душеци Flexy Flex е основана 1973 година со една цел: да се обезбеди најдобар одмор за своите клиенти, благодарение на постојано истражување, развој и иновации, со користење на најдобрите материјали, напредна технологија и специјализирана италијанска изработка. Успехот на Flexy Flex се базира на искуството, совршеноста на производите, вниманието на деталите и директната врска со нивните клиенти и дилери. Flexy Flex произведува душеци преку персонализирани системи на одмор кои ги задоволуваат различните индивидуални барања, поминуваат низ повеќе тестови и ригидни контроли.

Image module
100% Made in Italy
Совршени производи за добар сон
Италијански производи кои гарантираат одличен квалитет. Квалитетот на производите создава се поголем број задоволни корисници.
Напредна технологија
За совршен изглед на вашиот нов душек
Спој од материјали кои се изработени според стандарди и најсовремена технологија. Добриот сон е неизбежен.
Медицински сертификат
Dispositivo Medico
Производи кои се медицински сертифицирани, тестирани и стандардизирани. Сертификат кој гарантира здрав сон.
15 години гаранција
До 15 години гаранција за душек
Гаранција до 15 години за душеци. Квалитет кој ги задоволува потребите на нашите лојални корисници со децении.