Италијанската фабрика за душеци Flexy Flex е основана 1973 година со една цел: да обезбеди најдобар одмор за своите клиенти, благодарение на постојано истражување, развој, иновации, користење на најдобрите материјали и напредна технологија.

©FlexyFlex 2017. Designed by Crea-Lab
Mithology
Mithology
СЕНЗАЦИОНАЛНО РАЗЛАДУВАЊЕ И КОНСТАНТНА ТЕЛЕСНА ТЕМПЕРАТУРА
Share
Cotton Bio
Cotton Bio
ОРТОПЕДСКИ ДУШЕК ВО СОВРШЕН ДОПИР СО ПРИРОДАТА
Share
Silk
Silk
МАКСИМАЛНА ТРАНСПИРАЦИЈА И ЗАШТИТА ОД АЛЕРГИИ И БАКТЕРИИ
Share
Spring Mind
Spring Mind
СПОЈ НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА И СОВРЕМЕНАТА ТЕХНОЛОГИЈА
Share
Anti Mite
Anti Mite
СПЕЦИЈАЛНА ТКАЕНИНА КОЈА НУДИ АНТИАЛЕРГИСКА И АНТИБАКТЕРИСКА ЗАШТИТА
Share
Memory Silver
Memory Silver
ДУШЕКОТ МЕMORY SILVER НУДИ ПРИРОДНА ЗАШТИТА ОД АЛЕРГИИ И БАКТЕРИИ
Share
Fresh Relax
Fresh Relax
ИДЕАЛЕН ПАРТНЕР ЗА ВАС ВО ТОПЛИТЕ ЛЕТНИ НОЌИ
Share
Mind Relax
Mind Relax
7 ЗОНСКА ПОДДРШКА НА НАЈБИТНИТЕ ДЕЛОВИ ОД ТЕЛОТО
Share
Top Comfort
Top Comfort
НАЈКВАЛИТЕТНАТА МЕМОРИ ПЕНА СО 110кг/м3
Share
Granada
Granada
КОМПЛЕТНО УЖИВАЊЕ ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА НОЌ
Share
Carol
Carol
ЕЛЕГАНЦИЈА КОЈА ЌЕ БИДЕ ФОКУС ВО ВАШАТА СПАЛНА СОБА
Share
Atenas
Atenas
ОДЛИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА И СОВРШЕН ДИЗАЈН
Share
Alessia
Alessia
СОВРШЕН СПОЈ НА ЕЛЕГАНЦИЈА И МИНИМАЛИЗАМ
Share
Sofia
Sofia
СПОЈ НА ЕЛЕГАЦИЈА И УДОБНОСТ
Share
Ortocervicale
Ortocervicale
ЗА ОДЛИЧНА ПОДДРШКА НА ВРАТОТ
Share
Memory
Memory
ЧУВСТВО НА ВИСТИНСКО ЗАДОВОЛСТВО
Share
Bio Memory
Bio Memory
ВО ДОПИР СО ПРИРОДАТА
Share
Topper
Topper
ОДЛИЧНА ПОДДРШКА ЗА ВАШИОТ 'РБЕТ
Share